tisdag, maj 24, 2016

Stickhelg på Runeåberg

Vissa helger går alldeles för fort och det här var definitivt en av dem!
I helgen var det nämligen äntligen dags för Stickhelg på Runeåberg, ett arrangemang jag planerat sedan i september. Ett stickläger som anordnades på mitt släktställe i den lilla byn Runeåberg i västra Ångermanland. En by som verkligen är en prick mitt ute i skogen, med bara två åretruntboende.
 Till min hjälp hade jag ett helt gäng garnslavar, min syster Ingalill (som tagit alla bilder och därför inte syns själv) min typ-kusin Sissel och Anna. Och mina föräldrar och ett gäng till. Tack alla för all hjälp!
 Vad gjorde vi då? Ja stickade givetvis. Och åt och fikade. Stickade lite till, ja och virkade och spann. Pratade, lite mer fika, garnlotteri och promenader.
Vädret var lite kyligt så vi satt mestadels inomhus även om det i alla fall var mestadels uppehåll.
 Och jag fick en kofta av Sissel! En Wiolakofta som hon stickat, i helt underbara färger och den passar perfekt. Vilken lyx att få en handstickad kofta av någon! Så nu har jag flyttat in i den och kommer ha den istället för en vanligt vår- och sommarjacka.
Och slutligen, hela gänget som var med. Tack allihopa för att ni ville komma, utan er hade det inte blivit den här underbara helgen!
Så nu hoppas jag kunna återupprepa det nästa år.