söndag, maj 24, 2015

Stickkafé-pepp

Börjar känna mig peppad på att hålla i stickkaféer igen! Senaste året har det varit alldeles för mycket stress och stök och jag har inte alls haft tid att ha öppet så mycket som jag önskar men nu

Jag har redan några datum planerade då jag  kommer ha öppet i min ateljé med möjlighet till stickning och fika 30 maj och 13 juni. Det finns dessutom som alltid möjligheten att besöka mig andra tider, ring eller maila mig bara först så vi kan bestämma en tid.

Och roligast av allt, jag planerar just nu för ett stick- och spinnläger 20-22 maj nästa år! Det kommer bli ett mysläger mitt i skogen där fokus blir på att ta det lugnt, sticka, spinna, umgås och äta lokalproducerad mat. Vill inte avslöja för mycket detaljer just nu, mer än att det blir på en plats där det växer hav av vitsippor den här tiden på året!

måndag, maj 18, 2015

Lava

Ett av mina senast färgade garner. Lava, ett tunt sockgarn i 75% ull och 25% polyamid.

lördag, maj 02, 2015

Spinnkurs

 Det är alldeles för länge sedan jag hade en riktig nybörjarkurs i att spinna senast. De senaste åren har det mest blivit kortare workshops. Men idag var det äntligen dags för en kurs!
Vi höll till i min ateljé i Brån 110 utanför Vännäsby och totalt blev det fyra deltagare. Och ett golv helt fyllt med ull och annat fluff! Jag kommer behöva städa imorgon, men det är det värt när man lyckats dra ner fyra nya i spinnträsket.